SA VAMA SMO OD POČETKA DO KRAJA! 


Izgradnja kuće nije jednostavan proces. Potrebno je proći puno koraka do konačne realizacije i dobro je znati da na tom putu imate nečiju podršku.


Ytong tim je uz Vas od početka do kraja:


Izbor projekta

Predstavlja najvažniji korak. Veličina kuće, spratnost, koncept… sve to utiče na kasniji kvalitet života i udobnost, ali i određuje konačnu cijenu Vašeg objekta. Ukoliko nemate sopstveni projekat, možete izabrati jedan od naših projekata ili započeti dalju razradu na osnovu jednog od njih.


Izbor materijala

Određuje katrakteristike objekta i utiče na brzinu i ekonomičnost gradnje. Treba uzeti u obzir mnoge parametre, a naročito tehničke karakteristike koje određuju energetsku efikasnost kuće, zvučnu izolovanost i ukupnu udobnost kuće. Ukoliko se odlučite za Ytong materijale, od nas ćete dobiti besplatan proračun potrebne količine materijala sa predviđenom cijenom, kao i savjete u pogledu debljine zidova, primjene i kompletnog sistema.


Izbor izvođača radova

Kako izabrati kvalifikovanog izvođača radova? Odluka zavisi od puno faktora (predviđena dinamika gradnje, hitnost završetka radova, očekivani kvalitet izvedenih radova, način plaćanja…). Nas tim Premium Ytong majstora visoko obucen za rad Ytong sistemom gradnje efikasno i kavalitetno u rokovima izvode radove na svim objektima. Moguc je dogovor i odabir razlicitih aranzmana gradnje kako samo sive faze -grubih gradjevinskih radova tako i po sistemu kljuc u ruke. Unapred ugovorene cijene kao i kvalitet i brzina gradnje garantuju uspeh i ustedu .Kontakt za ugovaranje radova ove vrste email: inzenjering@lakodokuce.me


Asistencija pri izvođenju

Ukoliko se odlučite za samostalnu gradnju, nudimo Vam besplatnu podršku, kalkulacijukolicine potrebnog Ytong  materijala , kao i konsultaciju inzenjera u delu zidarskih radova  . Dobićete i prijedloge za poboljšanje energetske efikasnosti, primjene završnih maltera i druge korisne savjete.


Za sve informacije o građenju možete kontaktirati naš stručni tim: inzenjering@lakodokuce.me ili telefon 020/220-400.