NAJVIŠE VRIJEDI DOM KOJI ŠTEDI!

 

Gradnja porodične kuće je ozbiljan i zahtjevan poduhvat, a mi smo tu kako bi vam pomogli u tome i zajedno sa vama podijelili teret i olakšati vam put do Vaše kuće iz snova.

 

Jednostavno i povoljno sa nama lako dođite do vašeg novog doma:

-Nudimo Vam već gotova idejna rješenja.

-Našim savremenim materijalima i iskustvom osiguraćemo vam brzu, sigurnu i kvalitetnu gradnju.

-Pružićemo Vam asistenciju u izboru i obuci majstora kao i u nabavci i proračunu količina potrebnog materijala

-Našim savjetima i smjernicama pomoći ćemo Vam u nalaženju najboljih a najjeftinijih tehničkih rješenja.

-Kako bi Vam od početka do kraja olakšali put do kuće, nudimo Vam mogućnost izgradnje kuće po sistemu "ključ u ruke" sa svim završnim radovima, kao i izgradnju do faze grubih građevinskih radova a sve u cilju lakše realizacije Vaših želja.

 

Za sve potrebne informacije kontaktirajte nas ili nas posjetite u našim kancelarijama, naš stručni tim će Vam izaći u sustret.

Ytong kuće su pravi izbor za Vas, a to Vam mogu potvrditi hiljade zadovoljnih klijenata širom naše zemlje!

Hvala Vam na ukazanom povjerenju i izboru Ytong materijala za Vaš novi dom!

 

YTONG kuće gradnja "Siva faza" i  “Ključ u ruke”

 

Porodične YTONG kuće

Želimo da Vam se zahvalimo na poverenju koje ste nam ukazali za izgradnju Ytong porodičnih kuća. Kako bi Vam još više olakšali da dođete do Vašeg porodičnog doma, kompletna usluga izgradnje kuće je po sistemu "Sive faze " i po zahtjevu " Kljuc u ruke".

Izeberite Vašu idealnu kuću, a ostalo prepustite nama!

 

 

Sa Vama smo od početka do kraja

Uvek nastojimo da klijentima pružimo maksimalnu sigurnost. Razvili smo smo servis kojim Vam pomažemo da prevaziđete sve izazove koje sa sobom nosi gradnja porodične kuće.

 

Stojimo Vam na raspolaganju za:

  • Preko 12 idejnih projekata –  da odaberete idealnu kuću
  • Besplatni proračun potrebnog Ytong materijala – da možete da planirate
  • Asistenciju pri projektovanju i savetovanje – da izbegnete nedoumice
  • Asistenciju pri nabavci materijala – da obezbedite najpovoljiju cenu

Idealni dom u mnogome zavisi od kvalitetnih materijala. Ytong nudi najviše standarde u pogledu kvaliteta, termičkih i zvučnih karakteristika, mikroklime doma, ukupnog energetskog bilansa i ekonomičnosti gradnje.

 

Ytong je više od građevinskog materijala. Ytong predstavlja skup rešenja u jednom sistemu i vrhunski servis. Jedini nudimo gamu proizvoda koji upotpunjuju jedan drugog. Blokove, elemente za serklaže, malter za zidanje, međuspratnu i krovnu konstrukciju (Ytong Bela tavanica i Beli krov), unutrašnji malter i glet, alate i prateću opremu.

 

Sa vama smo od početka do kraja. Iza nas stoje godine iskustva, hiljade izgrađenih objekata u celom svetu i bezbroj zadovoljnih vlasnika i korisnika.

 

Neprestano ulažemo u inovacije i poboljšanja. Pratite naš sajt i informišite se o novim proizvodima koji će uskoro upotpuniti našu ponudu.

 

Vaš Ytong tim!