Šta je Multipor

 

Novost na tržištu građevinskih materijala

 

Multipor je mineralna termoizolaciona ploča proizvedena sa ciljem bolje izolacije građevina. Primjeren je za recikliranje što sveukupno doprinosi očuvanju čovjekove sredine. Sastoji se od prirodnih sirovina: kreča, pijeska, cementa i vode, koja je efikasno sredstvo za oblikovanje velikog broja vazdušnih pora, poznatih po izvrsnoj termoizolaciji.

 

Svi termoizolacioni materijali od velike su važnosti pri smanjenju potrošnje energije pojedine građevine, te uveliko utiču na očuvanje prirodne čovjekove sredine. Termoizolacione Multipor ploče svoje korisnike će dodatno iznenaditi nizom prednosti odnosno kombinacijom prirodnosti, protivpožarnosti, veće otpornosti na pritisak te jednostavne primjene i oblikovanja.

 

Multipor mineralne termoizolacione ploče izvorno su proizvedene u Nemačkoj prema visokim standardima kvaliteta u energetski efikasnom proizvodnom postupku. Multipor je za prirodnu i zdravu okolinu neškodljiv proizvod, koji tokom primjene u građevinarstvu današnjice pronalazi veliki broj poklonika.

Prednosti
mineralan i masivan termoizolacioni negoriv difuziono otvoren stabilnog oblika i otporan na pritisak praktičan u gradnji, nestišljiv
vodootporan apsorbuje zvuk lako obradiv ekološki podoban reciklirajući EU standard
Video
Primjena Multipora Postavljanje Multipora Multipor